Mobilne aplikacije postaju neophodan marketinški alat za uspjeh tvrtke, bez obzira na veličinu i djelatnost.

Mobilne aplikacije iphone

U današnjem high-tech svijetu digitalni mediji igraju ogromnu ulogu u našem životu. Međutim, mnogi vlasnici malih tvrtki i dalje vjeruju da je posjedovanje web stranice ili Facebook stranice dovoljno za privlačenje i kontakt s njihovim kupcima i klijentima – to jednostavno nije istina!

Iako mnogi vlasnici misle da je razvijanje i posjedovanje aplikacije skupo i nepotrebno ulaganje, mobilna aplikacija zapravo može pomoći malom poduzetniku da se poveže s kupcima, izgradi svoju korisničku bazu, pokrene prodaju i poboljša svoj ugled na tržištu.

Osim toga, cijene izrade mobilne aplikacije danas su prihvatljive svakom poduzetniku.

Neki od razloga zbog kojih biste trebali ozbiljno razmisliti o ulaganju u mobilnu aplikaciju za svoju tvrtku:

Mobile aplikacije isometric 1
 • Aplikacija olakšava promociju vaših proizvoda (ili usluga)...
  Tvrtka sa vlastitom mobilnom aplikacijom će ostaviti puno bolji dojam kod kupaca. Mobilna aplikacija će vas istaknuti ispred konkurencije, dok će ažuriranja u realnom vremenu obavještavati vaše kupce o novitetima i akcijama. Mobilna aplikacija će vam pomoći uštedjeti vrijeme i novac za promoviranje preko klasičnih promotivnih kanala, poput reklama u novinama, letcima ili panoima.

Povežite se sa svojim kupcima...
Pomoću mobilnih aplikacija tvrtke imaju priliku komunicirati sa svojim kupcima u stvarnom vremenu. Bez obzira nudite li promociju novog proizvoda ili samo trebate mišljenja kupaca, pomoću raznih funkcija mobilne aplikacije možete učiniti vaše kupce zadovoljnima, a to je najbolji put prema dobrom i vjernom potrošaču. Zapamtite, dobre tvrtke nikad ne okončaju odnos kupca i prodavača odmah nakon kupnje. Mnogi marketinški stručnjaci će vam sugerirati: „da bi tvrtka dobro poslovala, kupcu treba pružiti priliku da kaže što želi “. Mobilne aplikacije vašim kupcima omogućuju upravo to.

 • Pravovremena reakcija...
  Budući da mobilne aplikacije pružaju povratne informacije od korisnika i to u stvarnom vremenu, možete pratiti što je od vaših proizvoda ili usluga aktualno i atraktivno, a što ne. Tako se možete pravovremeno usredotočiti na ono što vaši klijenti najviše vole, te izvući maksimum.
 • Povrat ulaganja...
  Zahvaljujući ekipi iz centra aplikacija izrada mobilnih aplikacija dostupna je svima. Vlastitu mobilnu aplikaciju možete imati već po cijeni izrade web stranice! Kontaktirajte nas i zajedno ćemo razraditi sve prednosti koje vam može donijeti izrada aplikacije za vaš posao.
 • Širenje korisničke baze...
  Nakon što je vaša aplikacija postala dostupna za download preko Google play i App store, a vi ste je i dodatno reklamirali putem web-a, facebook-a, vaš proizvod će doprijeti do puno većeg broja potencijalnih kupaca, što će se odraziti na prodaju vašeg proizvoda ili usluge.
 • Pomoć u prodaji...
  Ako imate određeni proizvod koji želite rasprodati prije određenog vremenskog razdoblja, preko vaše mobilne aplikacije klijentima možete poslati promotivne kupone s ograničenim vremenom. Tu su i nevjerojatno učinkovite Push notifikacije, koje na zaslonu mobilnog uređaja obavještavaju klijente o vašim novostima i promocijama.
mobilne aplikacije iso 3
 • Praćenje i analiza…
  Jedna od najboljih stvari u vezi s tehnologijom je to što je lako sakupljati podatke. Vaša mobilna aplikacija pomoći će vam da pratite preuzimanja, angažman korisnika na aplikaciji i izgradite korisničku bazu (u skladu sa GDPR-om) kako bi korisnike mogli informirati i drugim kanalima, poput e-maila ili facebooka.
 • Sjajan marketinški alat...
  Digitalni marketing – uz vašu web stranicu i društvene mreže – čini prodaju proizvoda mnogo lakšom. Vlastita mobilna aplikacija je novi nivo korištenja digitalnog marketinga.
 • Izvanredan dojam
 • Mobilna aplikacija izdvaja bilo koji biznis od konkurencije, bez obzira na veličinu tvrtke! Potpuno je drugačiji dojam kad vašim klijentima kažete da se koriste vašom mobilnom aplikacijom kako bi iskoristili brojne prednosti za sebe :).

Iako mobilne aplikacije za unaprjeđenje poslovanja postaju standard i koriste se u cijelom svijetu, naše iskustvo u kontaktima s poduzetnicima pokazuje da dobar dio njih pretpostavlja kako su mobilne aplikacije, usprkos prednostima i dodanoj vrijednosti za tvrtku, preskupe i da su privilegija velikih tvrtki i korporacija.

Kontaktirajte nas i iznenadit ćete se! :).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više saznajte na linkovima Politika privatnosti i Uvjeti korištenja.