Česta ili najčešća pitanja

Na ovoj stranici smo pokušali nabrojati najčešća pitanja koja nam dolaze vezano za izradu i upotrebu mobilnih aplikacija u poslovanju

Zainteresiran sam za izradu aplikacije za svoj biznis, što moram učiniti?

Za početak nas kontaktirajte, mailom ili telefonom, recite kakva Vas aplikacija zanima, pošaljite nam link na vašu web ili facebook stranicu, a sve kako bi vam izradili demo verziju Vaše aplikaciju (bez ikakvih obaveza). Nakon toga možete testirati demo aplikaciju…. Da skratimo, objavljujemo  aplikaciju na Google Play trgovini (po želji i Apple store), a na vama je do obavijestite vaše drage kupce da ste objavili vlastitu mobilnu aplikaciju i da ih korištenjem iste, čeka puno lijepih stvari.

 

Kako izgleda proces izrade mobilne aplikacije?

 

Kako će korisnici instalirati moju aplikaciju?

Kao i sve ostale aplikacije koje imaju na mobitelu, instaliranjem sa Google play i Apple store trgovina. Dobiti ćete QR kod kojim će vaši korisnici instalirati Vašu aplikaciju jednim klikom.

 

Koliko košta izrada mobilne aplikacije?

Cijena izrade mobilne aplikacije za vaš posao počinje već od 2.600 kn. Cijena ovisi o kompleksnosti izrade i funkcijama aplikacije. Za detaljnije informacije pošaljite konkretan upit.

 

Da li se korištenje push notifikacija dodatno plaća?

 Ne. Korištenje push notifikacija je neogranićeno i besplatno. 

 

Koliko traje izrada aplikacije?

Trajanje izrade ovisi o kompleksnosti same aplikacije, ali večinu naših aplikacija smo izradili u prosjeku za 10 dana. Proces sigurnosnog pregleda i odobravanja prije objave na Google play-u i Apple store-u ne ovisi o nama i traje oko tjedan dana.

 

Mogu li sam upravljati sadržajem aplikacije?

Da, to je i naša preporuka. Svi naši klijenti dobiju lozinku za ulaz na korisničko sučelje gdje mogu sami administrirati i ažurirati podatke u aplikaciji. Naravno, po dogovoru možemo to i mi odraditi za vas.

 

I dalje imate nepoznanica?

Postavite nam pitanje koje vas zanima…

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više saznajte na linkovima Politika privatnosti i Uvjeti korištenja.